Tre bra helger :)

Heej på er folket!

Jag började för några timmar sedan med det här inlägget och tänkte skriva en hel del. Men upptäckte att klockan återigen är alldeles för mycket för att börja på med något sådant..
Det får räcka med bilderna som jag hade lagt in och lite förklararingar till dem :P


Middagen/spelkvällen/förfesten/utgången som vi hade för tre veckor sedan, otroligt lyckad :)


Norrlänningar på besök i storstaden :)


Galen panna är faktiskt ett riktigt roligt spel, iaf med egna regler :P

Den kvällen avslutades på krogen Collage! Det var betydligt roligare hemma, som vanligt. Vi var typ 15 pers och vi körde charader för fullt! Så som jag älskar den leken :)

Lördagen för två veckor sedan skulle bara innebära fotbollsmatch och sedan plugg. Men så blev det icke, och glad är jag för det :) Efter matchen som hade gått uruselt blev jag, IdaSofie och Jossan lite sugna på något gott att dricka samt sushi. Så vi åkte å handlade det och återvände sedan till fotbollsplanen för att äta och dricka detta i samband med att vi kikade på att vår ena tränare, Kalle, spelade fotbollsmatch :)


Lodisar :S :P!?

Jag och IdaSofie fortsatte kvällen hemma hos mig och AZ där även hon hakade på. När vi var redo åkte vi in till Soap Bar. Där träffade vi Isabelle och Elin också :) Oerhört trevligt!


AZ blev plötsligt hästtokig på väg till krogen :P Haha! Störd människa det där ;)

När Soap Bar stängde var jag och AZ fortfarande inte nöjda så vi drog vidare till Casino Cosmopol. Där mötte vi upp Kalle och umgicks med honom tills det stängde klockan 5 och det var dags att åka hem. När vi kom hem bjöd AZ mig på korv med bröd, väldigt smaskigt :)

Å i helgen blev det ju också fest :) Då var det bara jag och AZ och vi var först på Scandic Malmen och sedan på Hells Kitchen. Det var väldigt skoj på båda ställena :) Träffade även på ett flertal roliga och trevliga människor! Å inte nog med det släpade Malin ut mig i lördags också :P Haha! Fast då blev det lugnt :) Vi höll till på Anglais/Scandic/Hotellet eller vad man nu kallar det för.. Där var det väldigt trevligt också :)

Jag har haft tre riktigt bra helger, så skoj! Folk blir bara gladare och gladare ju närmare sommaren man kommer så det är så trevligt att gå ut och lära känna nytt folk :)
Nu måste jag sova..

Vi hörs imorgon :)
PussPuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0